Järjestä

Kulttuuritapahtumat

Vuotalon sali, galleria, aula ja piha-alueet antavat hyvät puitteet erilaisten tapahtumien järjestämiselle Helsingin itäisessä pisteessä, Vuosaaressa. Vuosali soveltuu niin konserteille kuin teatteri- ja tanssiesityksillekin. Piha-alueella on toteutettu tapahtumia kirpputoreista työpajoihin. 

​​​​​​​Tiloja vuokrataan mahdollisuuksien mukaan. Vuotalon osaava tuotantotiimi on tukenasi tapahtuman suunnittelussa ja toteuttamisessa.

vuosali

320-paikkainen Vuosali soveltuu erinomaisesti niin konsertti-, tanssi- kuin teatterikäyttöönkin. Sali on muunneltavissa 220-paikkaiseksi A-oikeuksin varustelluksi klubiksi sekä elokuvateatteriksi valkokankaineen. http://www.vuotalo.fi/fi/vuosali


galleria

Yhdeksän metriä korkea, valoisa ja avara galleriatila antaa upeat puitteet erimuotoisille ja -kokoisille näyttelyille sekä työpajoille. www.vuotalo.fi/fi/galleria


kahvila

50-paikkainen Kirjakahvila Pokkari sopii hyvin pienimuotoisten tapahtumien järjestämiseen. Kahvilassa on A-oikeudet ja se vastaa esitysten väliaikatarjoiluista sekä klubi-iltojen baaritoiminnasta. www.vuotalo.fi/fi/kahvila

vuotalon ULKOTILAT

Vuotalon piha-alue sopii pienimuotoisten ulkoilmatapahtumien järjestämiseen, kuten kirpputoreihin, työpajoihin ja erilaisiin myyjäisiin.

www.vuotalo.fi/fi/ulkotilat

Kokoukset ja muu käyttö

Vuosali ja Vuotalon kokoushuoneet soveltuvat hyvin erilaisten kokousten, seminaarien ja esimerkiksi työpajojen pitämiseen.

kokoushuoneet

Kokoushuone 1 on helppo muuntaa luokkahuoneeksi tai pöytäryhmiksi. Tilasta löytyy myös asianmukainen kokoustekniikka. Kirjaston maksuton kokoustila varattavissa.

www.vuotalo.fi/fi/muuttilat